Tagrenovering eller nyt tag? Lad os hjælpe dig​

Hos Lehn’s Byg er vi specialiserede i tagarbejde til privat og erhverv. Vi varetager hele tagkonstruktioner og er eksperter i reparation og vedligeholdelse af alle former for tag. Det gælder både ude og inde og på alt fra tagsten til tagkonstruktioner.

Vi har base i Nykøbing Falster, men kører på hele Falster og i det meste af region Sjælland. Har du brug for hjælp til tagrenovering i Gedesby, Vordingborg eller en anden by, kører vi derfor gerne ud til dig.

Vi udfører alt i tagarbejde

Vi kan opføre et helt nyt tag og tagkonstruktioner i forbindelse med nybyg eller renovering. Men et nyt helt tag er ikke løsningen for alle. Derfor laver vi også tagrenovering og tagreparation på eksisterende tag. Naturligvis altid med opdateret viden om bygningselementer og materialer.

Hos os kan du få:

  • ​Tagreparation
  • ​Renovering af tag
  • ​Helt nye tag
  • Andre former for tagarbejde ude og inde

Vedligehold af tag er vigtigt

Med jævne mellemrum er det vigtigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Det er afgørende, at det bliver gjort rettidigt og grundigt.

Hos vores tømrerfirma tilbyder vi grundig gennemgang af dit tag, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. Opdager vores medarbejdere skader eller begyndende skader, laver de udbedringerne hurtigt og effektivt.

Hvad koster et nyt tag eller tagrenovering?

Priser på vores arbejde afhænger af, om der skal bygges et tag fra ny, eller om der er tale om renovering af tag. Vi vejleder altid til den mest holdbare løsning og sammensætter et tilbud, når vi har været i dialog med dig om opgavens omfang.

Uanset hvad, bestræber vi os på altid at give dig en billig, konkurrencedygtig pris.

Tid til tagerenovering? Kontakt os for at høre nærmere

Du kan altid kontakte os med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tagservice og tagreparationer.

Du kan ringe til os på telefon 60 17 29 89, sende en e-mail til mail@lehnsbyg.dk eller udfylde vores kontaktformular.

​Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Troværdig og professionelt firma"

Har efterhånden handlet nogle gange med både gardinlageret og Lehn's byg, altid med et godt resultat. Der er altid en god og professionel vejledning at få, og håndværksmæssigt er tingene i orden. En klar anbefaling herfra.

Pia Simonsen​

"God oplevelse"

God oplevelse, blev indformeret om hvor langt arb var det er et sommerhus og vi var der ikke hele tiden , Rasmus tog billeder så vi kunne følge med , det var dejligt, Kan vi ligge dem op i første omgang 😊

Vinni Hansen

"Meget tilfredstillende arbejde og udført til tiden…"

Ejeren af selskabet Rasmus kom og gav et tilbud. Alt gik efter planen, og jeg er meget tilfreds med arbejdet , som blev udført til tiden og af 2 dygtige medarbejdere. Selv oprydningen blev udført hvilket jeg er meget glad for. Jeg kan absolut anbefale dette selskab til andre. kh U. Kaas

Anonym

"En virksomhed hvor det er nemt at få er…"

En virksomhed hvor det er nemt at få er tillidsforhold. Har handlet med begge grene af virksomheden (gardiner og tømrerarbejde) og hver gang fået et top resultat. Man mærker at ejerne er samvittighedsfulde og går langt for at opnå et godt resultat og yder den ekstra indsats, der skaber tillid. Alt i alt et godt team med gode medarbejdere - fuld tillid og tilfredshed herfra - kan varmt anbefales.

Kilde: Organisk

Palle Sandorff

Kontakt ​Lehn's Byg ApS

​Sverigesvej 35, 4800 Nykøbing F

CVR: 40905243

Telefon:: 60 17 29 89

E-mail: mail@lehnsbyg.dk

​Om Lehn's Byg

Lehn's Byg ApS en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Rasmus Lehn Kristensen.

Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerfaget, og giver gerne et godt tilbud på din byggeopgave.

Sociale medier

Følg os på Facebook

Gardinlageret​

Hjælp til Gardin, solafskærmning, indretning og akustik?

Inde, som ude besøg vores søstervirksomhed Gardinlageret.​ Besøg Gardinlageret her