Udskiftning af vinduer og alt, der hører med

Er det ved at være på tide at få de gamle vinduer udskiftet med nye, mere energi- og budgetvenlige vinduer? Det kan være en stor udgift at have gamle, slidte vinduer. Står du overfor en renovering eller vinduer, der skal udskiftes? Så er vi hos Lehn’s Byg behjælpelige med alt.

Vi er eksperter i udskiftning af vinduer, opmåling og montering. Vi holder til i Nykøbing Falster, men udfører opgaver på hele Falster og størstedelen af region Sjælland. Bor du i Gedesby, Vordingborg eller omegn, kører vi gerne ud til dig.

Renovering eller levering af helt nye vinduer? Vi klarer det hele

Er dine vinduer nedslidte, eller trænger de til en renovering? Vi tilbyder budgetvenlige løsninger på det hele.

Hos os kan du bl.a. få hjælp til:

  • ​Udskiftning af gamle vinduer
  • ​Renovering af træ og vindueslister
  • ​Levering af vinduer efter mål fra KPK
  • ​Montering af vinduer

Ønsker du renovering af dine eksisterende vinduer, tilbyder vi bl.a. at udskifte termoruder, glaslister, trælister, beslag og partielt nedbrudt træ.

Vinduer efter mål fra KPK

Når vi skal udskifte vinduer for dig, finder vi altid vi den bedste løsning med udgangspunkt i vores opdaterede viden om elementer og materialer. Vi bruger vinduer på mål fra KPK, som er Danmarks førende fabrikant af døre og vinduer. Vi garanterer derfor kvalitet og holdbarhed, så du får flotte vinduer, der holder i mange år.

Produkterne fremstilles efter unikke mål, hvilket giver os mulighed for at levere og montere vinduer på specialmål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på montering af vinduer afhænger af, om du ønsker nye vinduer efter mål eller renovering. Uanset hvilket arbejde, du skal have udført, bestræber vi os på at finde den mest holdbare løsning og at give et tilbud til en billig, konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye vinduer

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen kontakte os – så giver vi et godt tilbud på udskiftning af vinduer.

Du kan udfylde vores kontaktformular, skrive til e-mail mail@lehnsbyg.dk eller ringe på telefon 60 17 29 89 – så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

​Få et uforpligtende tilbud​!​

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller få besvaret eventuelle spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

"Troværdig og professionelt firma"

Har efterhånden handlet nogle gange med både gardinlageret og Lehn's byg, altid med et godt resultat. Der er altid en god og professionel vejledning at få, og håndværksmæssigt er tingene i orden. En klar anbefaling herfra.

Pia Simonsen​

"God oplevelse"

God oplevelse, blev indformeret om hvor langt arb var det er et sommerhus og vi var der ikke hele tiden , Rasmus tog billeder så vi kunne følge med , det var dejligt, Kan vi ligge dem op i første omgang 😊

Vinni Hansen

"Meget tilfredstillende arbejde og udført til tiden…"

Ejeren af selskabet Rasmus kom og gav et tilbud. Alt gik efter planen, og jeg er meget tilfreds med arbejdet , som blev udført til tiden og af 2 dygtige medarbejdere. Selv oprydningen blev udført hvilket jeg er meget glad for. Jeg kan absolut anbefale dette selskab til andre. kh U. Kaas

Anonym

"En virksomhed hvor det er nemt at få er…"

En virksomhed hvor det er nemt at få er tillidsforhold. Har handlet med begge grene af virksomheden (gardiner og tømrerarbejde) og hver gang fået et top resultat. Man mærker at ejerne er samvittighedsfulde og går langt for at opnå et godt resultat og yder den ekstra indsats, der skaber tillid. Alt i alt et godt team med gode medarbejdere - fuld tillid og tilfredshed herfra - kan varmt anbefales.

Kilde: Organisk

Palle Sandorff

Kontakt ​Lehn's Byg ApS

​Sverigesvej 35, 4800 Nykøbing F

CVR: 40905243

Telefon:: 60 17 29 89

E-mail: mail@lehnsbyg.dk

​Om Lehn's Byg

Lehn's Byg ApS en tømrer- og snedkervirksomhed, grundlagt af Rasmus Lehn Kristensen.

Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerfaget, og giver gerne et godt tilbud på din byggeopgave.

Sociale medier

Følg os på Facebook

Gardinlageret​

Hjælp til Gardin, solafskærmning, indretning og akustik?

Inde, som ude besøg vores søstervirksomhed Gardinlageret.​ Besøg Gardinlageret her